Noi am montat, atat pentru vizitorii virtuali, cat si pentru transparenta fata de oaspetii nostri, trei camere de luat vederi, de jur imprejurul Vilei Evergreen.

In primul rand se poate urmari starea vremii. De multe ori, prognozele meteo anuntate la radio si televiziune, nu concorda cu realitatea de la fata locului. La munte vremea se schimba rapid, de la ora la alta, si doar uitandu-va pe camerele noastre web, puteti sti in orice moment, daca este sore, sau ploua, cat de mare este stratul de zapada, sau cat de tare bate vantul.

 

Camere web in statiunea Predeal, Brasov, Romania:

Prima camera WEB este orientata dinspre poarta spre intrarea in Vila Evergreen Predeal.

Pe aceste imaginii oaspetii Evergreen pot sa-si monitorizeze masina aflata in parcare. Tot aici puteti vedea gradul de ocupare al vilei si puteti urmari cum se distreaza copii in trambulina de sarituri.

Vedere din saletit, Vila Evergreen spre Muntii Bucegi:

Vila_Evergreen_Predeal_satelit_Bucegii_1
Aceasta camera WEB este amplasata chiar pe fatada Vilei Evergreen si este orientata catre poarta si catre Cabana Vanatorilor. In zilele senine pe acesata camera se pot vedea Muntii Baiului si Partiile de pe Clabucet.

Live Web Cam Predeal Romania:

Vedere din satelit, Vila Evergreen si Partiile Clabucet, pe directia camerei de luat vederi:

Vila_Evergreen_Predeal_satelit_Clabucet1

 

Camera web Predeal – Terasa Restaurant Evergreen, situata pe drumul care duce la Cabana Trei Brazi – vedere catre Masivul Postavaru – Brasov si catre Muntii Baiului.

Pe aceasta camera, puteti urmari sambata seara cum se distreaza turistii Evergreen la focurile de tabara si mesele tip picnic, organizate la Terasa Evergreen.

Iarna, pe acesata camera Web se pot urmari copiii cu se dau cu sania si cum construiesc oameni de zapada.

Camera este amplasata sub acoperisul Foisorului Mare si orientata catre intrarea de jos a Terasei Evergreen. In fundal se vede Hotelul Comfort Suites- Predeal, pe partea cealalta a Drumului Judetean Trei Brazi.

Vedere din satelit, Vila Evergreen spre directia Masivului Postavaru, Depresiunea Brasovului si Masivul Piatra Mare.

In serile senine, de pe Terasa Evergreen se vad luminile din orasul Brasov, printre cele doua masive muntoase.

Vila_Evergreen_Predeal_satelit_Postavaru_1

Vrem sa fiti la curent si cu prognoza meteo, pentru a putea planifica sejurul in statiunea montana Predeal:

 

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2022 Family Booking. All Rights Reserved