Vila Evergreen Predeal clasificata la patru stele este alegerea perfecta pentru sarbatorirea oricarui eveniment special atat pentru oaspetii individuali cat si pentru companii, in orice perioada a anului.

In Restaurantul Evergreen, cat si la Terasa de vara – se organizeaza mese festive, petreceri, seri dansante, karoke, baluri mascate cu diverse ocazii: sarbatori religioase, revelioane, zile nationale, aniversari, nunti, botezuri, petreceri ale companiilor, team-building-uri.

In serile racoroase si lungi de toamna si primavara se organizeaza focuri de tabara si mese tip picknik cu gratar la carbuni, friptura la protap, diverse preparate traditionale romanesti la ceaun, bulz de stana pe jeratic.

restaurant(18)

In weekenduri la Vila Evergreen se organizeaza petreceri tematice cu ateliere de creatie pe diverse teme. Astfel de Halloween se sculpteaza dovleci, in ziua recunostintei se confectioneaza papusele din ceapa, de ziua Sfantului Martin se confectioneaza lampioane din carton colorat, cu care se defileaza ulterior prin curte, de martisor se picteaza pietricele, de ziua femeii se confectioneaza felicitari pentru mame, de Pasti se picteaza oua si lista continua.

Party_halloween(10)

Petrecerile de copii, sunt dinamice, cu multe jocuri si concursuri de echipa sau individuale. La anumite activitati participarea parintilor si a bunicilor este obligatorie.

 

Party_halloween(6)

La Petreceri sunt nelipsite personajele din Disney: Minnie si Mickey Mouse, Winnie si Bugs Bunny- dansatori neintrecuti.

curte_party(1)

Daca e vara, si cald afara, alergam si ne miscam in aer liber, la marginea padurii, pe terenul de sport. Ce poate fi mai distractiv, decat un concurs de alergare cu picioarele legate intr-un sac?

curte_Teren_fotbal_evergreen(5)

Alte jocuri de cabana, fac sa treaca mult prea repede serile petrecute in Vila Evergreen din Predeal!

Party_halloween(17)

Mesele tip picnic, cu mancare gatita la ceaun, in ceas tarziu de seara, la care fiecare oaspete participa activ, sunt mult indragite de parinti:

ceaun_picnic_evergreen

 

 

Share This

 
 
 
 
 
 

Copyright © 2023 Family Booking. All Rights Reserved