Dino Park, deschis in 2015, este un parc tematic si educativ pentru copii. Localizat in Rasnov, cu acces din drumul ce duce spre Poiana Brasov.

La doar 30 de minute de Predeal, cand ajungi in parc te simti intors in timp cu 150 milioane de ani….

Vizita in Dino Parc este o lectie deschisa, pentru toata familia, despre fauna preistorica.

Deci, recomandam oaspetilor Evergreen sa-si aloce 4-5 ore, in orice anotimp, sa se suie in autoutoturismul personal, si sa mearga prin Paraul Rece in centrul Rasnovului. De acolo sa urmeze indicatoarele spre Cetatea Rasnovului. Masina se lasa in parcarea Cetatii, de unde se poate urca pe jos timp de 10 minute pe un drum serpuit si asfaltat, prin padure, sau se poate lua Titicarul care are statia exact in fata intrarii.

 

Dino_Park(15)

Pentru copii este mai distractiv sa mearga cu tractorasul cu vagon, fara ferestre, asa ca nu ezitati sa-l luati, mai ales ca este gratuit!

Dino_Park(1)Intrarea in complex este majestuoasa, un dinozaur cocotat pe hala-muzeu se uita fix in ochii dumneavoastra si va invita inauntru. Culorile calde, aprinse, in care este vopsita cladirea si restul decoratiunilor, va introduc in atmosfera vesela, de vacanta. Deci cu zambetul pe buze, va invitam sa cumparati biletele de intrare.

Pentru Adult- 28 lei, pentru Copil 3-14 ani – 22 lei, sub 3 ani nu se plateste nimic. Noi consideram ca merita investitia. Pe langa informatiile stiintifice, frumos prezentate pe placute, in fata fiecarui dinozaur, tot complexul este de fapt un parc frumos amenajat pe o suprafata impresionanta de padure.

Dino_Park(2)

Parcul este compus dintr-un circuit- poteca, care desi este in panta si destul de lung, se parcurge usor de turistii de toate varstele, avand amenajate trepte, podete, balustrade, si banci de odihna, care sa faciliteze zonele mai dificile. Deci nu ezitati sa luati si bunicii cu dumneavoastra.

Dino_Park(4)Sa nu va faceti griji, ca va prinde pranzul in parc, si ati uitat sa va luati ceva de mancare de la pensiune. In parc sunt mai multe chioscuri, terasele si barulete, rustic amenajate si frumos incadrate in padure, unde puteti sa serviti ceva sa va potoliti foamea sau setea, sau doar sa va relexati.

Dino_Park(5)

Si acum sa pornim plimbarea prin parc. Aproape de intrare este amenajat un laculet in care sunt prezentate reptilele „de apa”.  Crocodilul urias va salut tantos, si va ureaza bun venit in preistorie! Cei curajosi pot admira locul din tirolienele si traseele de aventura din copaci, care impanzesc parcul.

Dino_Park(6)

In casutele rustice -din copaci, sunt incaperi in care se desfasoara cluburi de creatie pentru copii: pictura, sculptura, desen, grafica, modelaj. Tot aici se pot testa cunostiintele dobandite in parc, prin lecturarea panourilor informative. Pe un terminal al unui computer se raspunde contra cronometru la un set de intrebari  on-line. Pe baza corectitudinii raspunsurilor, se face o evaluare si se elibereaza o diploma, pe care copilul dumneavoastra o poate atasa la C.V.

Dino_Park(14)

Si acum sa ne plimbam printre brontozauri si dinozauri, sa ne pozam cu ei, ca sa imortalizam momentele frumoase de vacanta!

Dino_Park(13) Dino_Park(12)

Putem vedea si un vulcan, ce erupe la fiecare 5 minute, evacuand lava si zguduind pamantul din jurul lui.

Dino_Park(11)

 

Dinozaurii urasi sunt amplasati pe marginea cararii, intr-un decor splendid, montan!

 

Dino_Park(10)

Pentru grupuri, scoli, gradinite se pot obtine reduceri si alte facilitati. Nu uitati carnetul de elev acasa, va poate aduce o reducere suplimentara!

Dino_Park(9)

Sa luam o pauza si sa bem un suc, langa prietenul Dino! Seamana cu personajul indragit dindesenele animate cu Familia Flinston!

Dino_Park(8)

Dino Parcul este o investitie de peste 22 milioane de lei, jumate finatata de Guvernul Romaniei, jumatate din fonduri europene, finalizata in septembrie 2015. Dotarile si amenajarea se ridica la standarde internationale. Este pacat sa ajungeti cu familia in Predeal si sa nu alocati minim jumatate de zi sa vizitati parcul!

Dino_Park(3)

Din Rasnov, va puteti intoarce la Vila Evergree, prin Poiana Brasov, Brasov, Timis. Drumul este putin mai lung, decat direct prin Paraul Rece, dar este frumos si merita incercat, daca nu va deranjeaza sa calatoriti o ora in plus cu masina.

 
 

Share This

 
 
 
 
 

Copyright © 2022 Family Booking. All Rights Reserved